Thuisbehandeling met de Mellinn20

Pedicurepraktijk Weerselo beschikt over een uitgebreid en effectief zorgtraject, was pas gestart gaat worden na een biopt van de nagel, deze wordt opgestuurd en onderzocht door het UMC St Radboud in Nijmegen. Daar wordt een PCR (Polymerase chain Reaction) gedaan waarmee de schimmel aangetoond wordt. Is de PCR positief, dan kan er een zorgtraject worden gestart. Als de PCR negatief is wordt dat nog eens extra bekeken met een Blancophor microscoop. Op deze manier kunt u zeker zijn van een juiste uitslag.

Dit is in Nederland een nieuwe techniek waarbij een Low Level Laser, pulserende laser uitstralingen combineert met blauw licht energie. Laserstralen dringen door de geïnfecteerde nagelplaat. In tegenstelling tot andere lasertherapieën is de Low Level Laser niet gericht op het vernietigen van de schimmel door middel van verhitting. De Low Level Laser zet het lichaam aan tot celvernieuwing waardoor het zelf de schimmel zal opruimen.

  • Het is pijnvrij (geen warmteontwikkeling)
  • Gemakkelijk thuis te gebruiken
  • Voor handen en voeten
  • Veilig
  • Geen bijwerkingen
  • Dood effectief de schimmel

Mellinn20 is een Low Level Laser apparaat voor thuisgebruik wat schimmelnagels op zowel handen als voeten kan behandelen. Het is veilig in gebruik, geen bijwerkingen, toepasbaar bij diabetici en neuropathie. De Mellinn20 traject begint met 6 maanden, u gebruikt het apparaat 1x per dag 7 minuten per keer (deze schakelt zichzelf uit) op de aangedane nagel(s).


Naast deze behandelingen met de Mellinn20 gebruikt u thuis ook de mycoseproducten van Pedicurepraktijk Weerselo, deze zijn van groot belang voor een optimaal resultaat.

Download hier de folder.

Uw voeten in goede handen!