Uw nagel van binnenuit herstellen met IBX

Slappe, dunne, afbladderende nagels? Nagels die snel splijten, broos zijn, breken of inscheuren? Heeft u kunstnagels gehad en zijn die nagels misschien op de verkeerde manier verwijderd waardoor de natuurlijke nagels zichtbaar zijn beschadigd? Of heeft u chemokuren moeten ondergaan? Dan is een IBX behandeling de oplossing.

Verwar IBX niet met producten als nagelverharders. IBX is momenteel het enige product dat in de nagel trekt en van binnenuit de conditie van uw nagel verbeterd. Nagelverharders doen dit niet! Deze categorie producten bevinden zich enkel op de nagel en hebben totaal geen effect op de natuurlijke nagel. Het resultaat van IBX is een stevigere en flexibelere nagel die zonder toplaag lang kan worden. Daarnaast beschermt IBX tegen de schadelijke gevolgen van gel- of acrylnagels.

IBX kan ONDER ALLE AFWEEKBARE GELPRODUKTEN gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om NATUURLIJKE NAGELS STERKER te maken waardoor ook zwakke nagels langer kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen!

Het resultaat is een steverige en flexibele nagel.


Het IBX systeem:

  • versterkt slappe en dunne nagels
  • egaliseert ribbels en groeven
  • herstelt splijtende, schilferige nagels en zwakkere nagels na een chemokuur
  • vermindert witte vlekken
  • verbeterd de kleur en het uiterlijk van de nagel
  • hydrateert droge nagels
  • onzichtbaar aan de buitenkant
  • geschikt voor iedereen; dames, heren en kinderen


IBX
is doorzichtig en wordt als lak op de nagel aangebracht. Het dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliën en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (zelfs beschadigde plekken) aan elkaar.
IBX wordt uitgehard met LED of UV licht. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurd niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.


IBX
is zeer geschikt voor o.a. kapsters, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (werkt ook waterafstotend), voor klanten die van de werkgever geen kunstnagels mogen dragen.

Ook mannen en vrouwen die chemo gaan ondervinden kunnen baat hebben bij een IBX behandeling, 3 weken voor de chemo en tijdens de chemo. IBX zorgt ervoor dat de nagelplaat in elkaar blijft tijdens de chemo, een echte vooruitgang.


IBX
vormt op de bovenste paar lagen van de nagelplaat een pylomeren netwerkt dat als blijvende toevoeging voor de nagel dient. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van warmte en LED licht zodat IBX deze werking van binnenuit kan voortzetten. Het resultaat is binnen enkele weken al zichtbaar, waardoor u niet meer afhankelijk bent van gelnagels. Afhankelijk van de natuurlijke kwaliteit van uw nagels adviseren wij meerdere behandelingen maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien. Om het beste resultaat te behalen bent u genoodzaakt een kuur te volgen totdat uw eigen nagels volledig zijn hersteld.

Het IBX systeem dat recent door de organisatie Famous Nales is ontwikkeld heeft een gepatenteerde werking. Momenteel is dit het enige product dat de natuurlijke nagel met een uitstekend resultaat herstelt, waardoor u uw nagels niet meer hoeft te verschuilen of niet meer afhankelijk bent van gelnagels. Ook werkt het systeem bij verslechtering van de kwaliteit van de nagels bij diverse medicatie, zowel voor de nagels van de handen, als voor de voeten.

IBX is de oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen.

Tarieven

Kijk voor tarieven op onze overzichtspagina.

Uw voeten in goede handen!